כאבים בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/01/2016 | 19:40 | מאת: טלי

אני עברתי ניתוח שרוול לפני שנה וחצי וירדתי 64 קילו בערך לפני כשלושה חודשים אני סובלת מכאבים שאני יושבת אבל כאבים נוראים בעצם הזנב ממש גם שאני נוגעת באיזור אני מרגישה שזה בפינה של העצם עשיתי לפני שבוע רנטגן ואמרו לי שאם יהיה משהו חריג יודיעו לי . עד היום לא קיבלתי תגובה מה יכול לגרום לכאבים. ואם באמת לא יראו כלום ברנטגן האם סיטי יכול לראות דברים חריגים יותר? אודה לתגובה

כאב בעצם הזנב הוא תלונה שכיחה וברוב המקרים אין לה הסבר ברור והצילום תקין מציע לפנות לאורתופדי לטיפול ואם אין הטבה בטיפולים שונים - לפנןת למומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה