התייעצות

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/12/2015 | 13:52 | מאת: אנונמי

שלום ד"ר: אני סובל כבר מזה כחודשיים מכאבים מאוד חזקים שמתרכזים בעיקר בצד ימין של הגוף בחלק העליון של הגוף בעיקר יד וצוואר ... ובחלק התחתון בעיקר גב תחתון, רגל ומפשעה.. וכולם מתרכזים בצד ימין של הגוף על מה זה יכול להעיד ואיזה בדיקות יש לבצע לדעתך בהסתמך על מה שכתבתי?? אשמח לחוות דעת / אנפורמצינ... תודה מראש

כדאי לפנות לנוירולוג - אם אין ממצא מוחי שמסביר זאת - וסביר שאין - אז כנראה שתי בעיות שונות - בעיה צווארית גורמת לכאב צוואר וביד ובעיה בעמוד השדרה התחתון הגורמת לכאב ברגל ימין וצריך לבצע CT או MRI שלהם לאיבחון מקור הכאב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה