פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/01/2016 | 01:18 | מאת: דויד

שלום, אני סובל מפריצת דיסק כמעט שנתיים , במהלך תקופה זו קיבלתי פעמיים זריקת קורטיזון שהורידו את הכאבים כמעט לגמרי למספר חודשים, הזריקה האחרונה הייתה לפני שלושה חודשים, אני שוחה כשעה מדי יום וסהכ מרגיש טוב ומנסה להימנע מניתוח, בשבועיים האחרונים ישנה תחושת נימול בקצות הבהונות ברגל שמאל, בעבר היו תלישות נימול יותר בשוק, אני חושש מדרופ פוט , מה הסימנים לדרום פוט ? האם זה קורה בבת אחת ? מה הסימן שהוא בבחינת נורה אדומה ומחייב ניתוח?

מדובר על חולשה בשרירים ולא על שינוי תחושתי וזה הבדל מאד גדול בכל אופן אחרי שניתיים לא סביר שזה יקרה ובודאי לא כיארוע חד ופתאומי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה