תהליך ריפויי לאחר שבר בחוליה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/01/2016 | 11:19 | מאת: גלי

שלום רב לפני כחודש נשברה לי חוליה L 1 כתוצאה מנפילה מסולם.. הוזרק לי צימנט והומלץ לי להיות עם חגורה.. אני מטופלת בכדורים לשיכוך כאבים.. אני עדיין עם כאבים . שאלתי ....למיטב ידיעתכם. מהו הזמן הדרוש לתפקוד נורמטיבי? כמה זמן יד להשתמש בחוליה

תלוי בהרבה גורמים כמו גיל איכות העצם וסוג השבר אבל סביר שבהדרגה תוך 2-3 חודישם אפשר לחזור לפעילות יומיומיוית מלאה כולל פעילות גופנית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה