כאבי גב לאחר השינה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/01/2016 | 09:35 | מאת: רעות

שלום ד"ר אני סובלת כבר כמה ימים ב"דקירות" בגב , זה קורה לאחר שאני קמה מהשינה ולפני זה אין לי שוב כאבי גב יש לציין שיש לי מיטה וחצי בסגנון מחברת ואני ישנה לרוב רק על הגב תודה ואשמח לתשובה מה לעשות רעות

התלונה בלתי ספציפית לחלוטין ואין לי כל דרך לעזרו בלי לבדוק ובמדת הצורך לבצע בדיקות דימות מתאימות מציע להתחיל ראשיתע ם התעמלות ופעילות גופנית וסביר שהכל יסתדר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה