כאבי גב חזקים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/12/2015 | 19:57 | מאת: אטו

שלום. אשמח להבין מה יצא ב MRI של עמוד שדרה מותני. חשוב לציין שאני מקבלת זריקות אפידורל תחת שיקוף במרפאת כאב ללא הקלה. מה עוד אפשר לעשות? אני סובלת מכאבים חזקים בישיבה וחייבת לעבוד. תודה ממצאים: ללא עדות לתמטים , תזוזות או שינויים הרסניים בחוליות. מנח לורדוטי שמור. ללא עדות למסה פרה או פרה ורטברליות. תעלה הספינלית גרמית ברוחב תקין. חוט השדרה בעובי ובעוצמת אות תקין. הקונוס בסיומת L1ללא עדות לאותות חריגים. הודגמו אותות תקינים ממח עצם חולייתי. בהסתכלות ספציפית על המרווחים הדיסקלים: – L1-L2גשר קדמי בין חוליות ושינויים ניווניים קלים בלוחיות הקצה. ללא בלט דיסק משמעותי. -L2-L3שינויים ניווניים עדינים בלוחיות הקצה, בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל על השורש היוצא של L2מימין. -L3-L4בקע דיסק קטן אינטראפורמינלי מימין עם לחץ קל על השורש היוצא מימין -L4-L5בלט דיסק אחורי דיפוזי עם לחץ על השק הדוראלי מעט יותר פראמדיאני משמאל. -L5-S1הנמכת המרווח הדיסקלי, שינויים מסוג ,MODICבלט דיסק דיפוזי

הכל מסרת חוץ מאששר מה התסמינים המפריעים לך יש הרבה שיניים אף אחד מהם אל נשמע מאד דרמטי ובלי לראות את הבדיקה בעינים , לבדוק אותך ולשמוע מעה בדיוק כואב והיכן ממוקם הכאב - קשה לדעת מה מכל הממצאים משמעותית וקשור לכאב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה