כאבים בגב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/12/2015 | 10:18 | מאת: בת חן

שלום,האם יתכן כי שריר תפוס בגב עליון בצד ימין מקרין לבטן. מצינת שעברתי כריתת כיס מרה ובדיקות דם שונות תקינות.כשביקשתי מבעלי לעסות לי את האזור קפצתי מכאב והוא אמר שהשריר שם תפוס.האם יכול להיות שהשריר מקרין לבטן עליונה?

יחתכן אבל צריך לחשוב גם על דברים אחרים כמו בקע דיסק להלוחץ על שורש עכצב בעמוד השדרה הגבי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה