פענוח תוצאת EMG

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/12/2015 | 18:36 | מאת: ליאל

שלום רב. ערכתי בדיקה זו ביד- לאחר כשנתיים מאז הוצאו בלוטות לימפה. התוצאות הן: תסמונת לכידה אולנרית במרפק ימין בצורה בינונית עם עדות למעורבות אקסונלית.ללא תסמיני דינרבציה פעילה. וכן פגיעה שורשית C7 מימין ללא סימני דינרבציה פעילה. אשמח להסבר של התוצאות. בתודה ובברכה, ליאל.

שינויים בהולכה ביד ימין הנובעים ככל הנראה משני מוקדים " 1. לחץ על העצב האולנרי במעברו במרפק 2. נזק לשורש העצב C7 במוצאו מעמוד השדרה הצווארי אל היד - יתכן עקב לחץ של דיסק? בכל אופן לא נראה נזק פעיל מדובר ככל הנראה בנזק ישן ומתמשך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה