כאבי גב עליון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/12/2015 | 18:34 | מאת: עוז מעוז

שלום רב, אני מתאמן בחדר כושר קבוע ולאחרונה יש לי כאבי גב עליון בצד ימין למעלה באזור השכם. הרגשה של שריר תפוס. טיפלתי במדבקות, משחות, וכדורי בטארן, וכלום לא עזר. קבעתי שוב תור לאורטופד לפני 3 ימים והוא רשם לי(שבהם אני במנוחה מוחלטת)זריקת וולטרן וארקוקסיה 90 מ"ג וכלום לא עוזר בינתיים. יותר מזה, אני מרגיש שזה מקרין כאב לזרוע ימין. ביצעתי מיפוי עמוד שידרה ואין ממצאים של גידולים. אני חושש שזה כן קשור לעמוד שידרה...או לידו אני רוצה לחזור להתאמן וחושש. מה זה יכול להיות? אילו בדיקות עוד אפשר וצריך לעשות? לתשובה מהירה אודה...

בהחלט יכול להיות ממצא שמקרין לשכמה וליד מהצוואר וכדאי לבצע בירור הדמייתי מתאים לסבת הבעיה במקום לקחת עוד ועוד תרופות שלא עוזרות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

20/12/2015 | 09:40 | מאת: עוז

אילו הדמיות צריך לבצע? לאיזה מומחה (תחום) אני צריך לגשת? תודה רבה ד"ר

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה