פיענוח מיפוי - גב עליון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/12/2015 | 20:00 | מאת: דור

שלום רב, הנני סובל מזה כחודשיים (התחיל בעקצוצים בשנתיים האחרונות), מלחץ על העצבים וכמובן כאבי גב בחלק העליון, עשיתי מיפוי עצמות לאחר ספקות מ MRI ואלו הם התוצאות: אין קליטה פתולוגית, 'קליטה מעטה מוגברת סימטרית בטיביאל טוברוסיטי משני הצדדים - ווריאציה תקינה?' גובהי 1.91 משקל 76 תודה

לא שאלת שאלה ספציפית אבל בכל מקרה הממצאים במיפוי כלל לא רלוונטיים לבעיה שאתה מציג והאמת שלא ברורה לי מטרת המיפוי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה