כאבי גב ועמוד השדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/12/2015 | 10:02 | מאת: שני

היי, אני אשמח לקבל ייעוץ לגבי תחושות שאני חווה לאחרונה. בשבועות האחרונים העלתי את כמות האימונים השבועיים שלי, ואף ביצעתי אימון בו עשיתי כנראה תנועה לא נכונה כי כאב לי הגב התחתון נורא בימים שאחריו. הכאבים עברו ולאחר שבועיים התעוררו מחדש. רק הפעם אני מרגישה שהכאב עולה לי למעלה...מהגב התחתון זה יותר בעמוד שדרה, באמצע הגב...והכאב עלה לי לאמצע הגב התחושה היא שקצת תפוס אך גם דקירות כאלו. כרגע הכאב פרוס מאמצע הגב עד למטה. אשמח לקבל את חוות דעתך וכיצד כדי לטפל... תודה רבה!!!

דעתי שהתסמינים לא ספציפיים ולא אופיינים בבירור לשום מצב ספציפי נסי להפחות אימונים לשבועיים שלושה לאפשר לגוף להתאושש ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה