זרמים בגב עליון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/12/2015 | 09:39 | מאת: לי

כבר מספר חודשים שאני מרגישה תחושת זרמים (כמו נימול) בגב העליון, לא כואב לי הגב אך מידי פעם מגרד... אציין שזה התחיל לי חודשיים אחרי לידה , קיבלתי אפידורל בלידה... למה זה יכול להיות קשור? ואיך אני צריכה לטפל או לאבחן? תודה!!!

בודאי שלא לאפידורל ואולי אף לא לבעיה בגב (אם כי זה אפשרי) אלא בעיה מקומית בעור מציע לך ראשית לפנוןת לרופא משפחה ואם אין ממצא ברור בבדיקה מקומית - לשקול בירור נוסף של אורתופד או נוירולוג ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה