תוצאת ספקט מיפוי עצמות לא ברורה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/12/2015 | 08:55 | מאת: אנה

במיפוי עצמות : קיימת קליטה מוגברת בגוף החוליה s1 בכתפיים ואי סדירות קשה בקליטה בעמוד השדרה. קליטה מעט מוגברת באיסכיאל טוברוזיטימשמאל ייתכן אנטזופתיה. קליטה מעט מוגברתבטרוכנטר הגדדול של הפמור הימיני ייתכן בורסיטיס. מה זה אומר????????? תודה, אנה

זה טיבה של בדיקת מיפוי עצם - היא רגישה ומזהה בשלב מאד מוקדם כל חריגה מהנורמה אבל אינה מסוגלת להבדיל בבירור בין מצבים שונים ולזהות את סיבת הקליטה המוגברת לפי התיאור נראה שהמפענח חושד בסוג שלך תהליך דלקתי בגידים ובמפרקים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה