כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/11/2015 | 08:25 | מאת: זאב

מזה חודש וחצי אני סובל מכאבים בצוואר עם הקרנה ליד ימין ליד כף היד.בצילום סיטי היצרות דיסקלית C4-c5 c5-c6 c6-c7.קומפרסיות חוליתיות בגבהים c5-c6.שינויים ספונדלוטים c3-c4 שמאל c4-c5 דו צדדית.סריקת C3-C4 בלט אחורי לוחץ על השק התקאלי ומצר את הנוירופורמינה משמאל,C4-C5 כנ"ל.C5-C6 כנ"ל. לסיכום שינויים דיסקוגנים רב-גבהיים. אודה לך על תשובתך.

הייתי שמח לענות לו שאלת שאלה כלשהי אני מניח שאתה רוצה להבין מה סבת הכאב - אין לכך הסבר ברור מהתיאור אבל לכךל חושב לבדוק אותףך ולראות הדימות בעיניים ולא דרך המלל שכתב מישהו אחר שלא בדק אותך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה