שינויים ספונדילותיים ואוסטיאוארטריטיים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/11/2015 | 22:18 | מאת: אבנר

שלום דר' אני בן 60 . לפני כ-4 חודשים התחילו להיות לי התכווציות שרירים וכאבים בשני הרגליים. עשיתי בדיקת זרימת דם והכל תקין. נשלחתי לפני שבוע לעשות מיפוי עצמות: שינויים ספונדילותיים בעמוד שידרה גבי D7-8. שינויים אוסטיאוארטריטיים פרק סטרנו קלוויקולרי מימין. שינויים אוסטיאוארטריטיים קלים פרק ימין פרקי הברכיים וקרסול שמאל. שאלותיי: מה המשמעות של התוצאות הנ"ל והאם נדרש לבצע בדיקות נוספות לדעת מה הסיבה לשינויים כמפורט למעלה. האם התוצאות הנ"ל הם סיבה להתכבצוןיות והכאבים. תודה

אלו שינויים שחיקתיים הקשוים לגיל מיפוי לא יכול להראות הסבה לתסמינים אתה צריך EMG וכן CT או MRI של עמוד השדרה המתני ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה