כאבים מטורפים....

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/11/2015 | 13:02 | מאת: שולי

בבדיקת סיטי: היצרות של מרווח חולייתי L4-5, ואקום פנומן L2-3, L4-5, בלג'ינג דיסק אחורי L2-3, L3-4, L4-5. אני בת 64, יש לי כאבים עזים מזה כשנה, הקרנה מאד חזקה לעכוז (בלי הקרנה לרגל). פיזיותרפיה וטיפולים משלימים "לא הזיזו לי". חיה על כדורים ומנסה לתפקד, אבל איכות החיים שלי נפגעה מאד. כל הרופאים ממליצים על ניתוח ולי יש הרגשה לא טובה כי לא ברור לאף אחד ממה נגרם הכאב הקבוע ואני חוששת לעבור את סיוט הניתוח והבעיה לא תפתר (אגב, הכאב מאד מחמיר בישיבה). מה דעתך? תודה....

לא ברור לי אם את רק מקטרת או שואלת משהו ספציפי מציע לך להגיע למומחה לחוות דאת על מנת לשקול ניתוח אם זה המצב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה