כאבי גב תחתון בבוקר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/11/2015 | 09:44 | מאת: אסנת

בוקר טוב, אני סובלת מכאבי גב תחתון קשים בבוקר, לאחר שינה, מזה כחצי שנה. כאבים שגם מעירים אותי מן השינה. צילום עמוד שדרה מותני-לורדוסיס מיושר, פרט לכך נמצא תקין. בדיקת MRI - אגן תחתון - אין עדות לסקרואילאיטיס, אין בצקת מח עצם משמעותית משני צדי המפרק או האדרה. אין היצרות של המרווח המפרקי , סקלרוזיס או ארוזיות. אין החלפה שומנית של מח עצם סמוך למפרקים סקרואילאקלים. הודגם S1 L5 ללא בלט משמעותי או לחץ על השורשים. בדיקות דם-תקינות. למעט- CRP גבוה , ASCA+IGA מעל הנורמה. האם יש קשר כלשהוא לגסטרו? האם יש סיבה אחרת? אודה על התיחסותך.

על פניולא נראה שמקור הכאב בעמוד השדרה מציע לברר עם ראומטולוג קודם כל ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

29/11/2015 | 09:20 | מאת: אסנת

אלא על ידי אורתופד עמוד שדרה שכן ה_MRI מבחינתו תקין. מבחינה ראומטית אין כל בעיה. איך אני ממשיכה מכאן?

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה