ציסטה בעמוד שידרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/11/2015 | 20:21 | מאת: שרית

שלום, מזה כשבועיים אני מרותקת למיטה. כאבים בגב תחתון שיורד עד לכף רגצ שמאל. תחושת נימול, חוסר תחושה חלקי וחוסר יכולת לשבת וקושי ללכת. בבדקית הסיטי יצא סיסטה בין חוליות 4-5. המליצו על אמ.אר.אי. כרגע מחכה להתחייבות. הדאלה שלי היא לאן ממשיכים מכאן? אורטופד? נוירוכירוג? האם זה מחייב ניתוח? אודה על מענה.

MRI ואחכ למומחה עמוד שדרה אם את רוצה את מוזמנת להגיע ליעוץ במרפאתי בכל מקרה ניתוח יש טעם לשקול _(אם בכלל מתאיםן למצבך) אחרי בצע MRI ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה