פענוח MRI בעקבות ציסטה פסטרית בעמוד השדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

25/11/2015 | 14:11 | מאת: לירון

שלום רב, הבת שלי עשתה MRI בפענוח התגלה בL 1-2 סימנים דגרנטיביים של הדיסק בגובה L3-4 מודגמת ציסטה פסטרית משמאל המתבלטת לטרלית אחורית הממצא נראה שגדל מאז הבדיקה הקודמת מ2012 (חייבת לציין שלא היה ידוע לנו על כך אז) בכל היתר הגבהים ללא פריצה או בלט ללא היצרות השק הנקבים. אשמח לקבל תשובה מהירה עד כמה זה דחוף לטיפול ? מה הטיפול הנכון? ומה המשמעות של זה? חייבת לציין שהיא סובלת מהתקפת של כאבים שמשביתות אותה למיטה לימיים שלמים היא בת 20 עם עבר של CRPS TIP 2 ברגל שמאל מאובחנת משנת 2010 תודה האמא המודאגת לירון

מדובר בממצאים שחיקתייים שיכולים להכאיב אבל אין בהם כל סכנה ולכן גם אין בהם כל דחיפות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה