חוות דעת שניה בקיפוזיס.

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

24/11/2015 | 01:13 | מאת: הראל

שלום רב ד"ר, הייתי אצל מומחה לעמוד השידרה בעקבות קיפוזיס שמציק לי גם נפשית וגם פיזית, כאבים פיזיים, צורה אסתטית שכל הזמן מציקה לי ומטרידה אותי ואני כל הזמן מתעסק ביציבה שלי כשאני יושב כשאני עומד וכו'. גם הכאבים הפיזיים שנלווים לזה גורמים לי ללחץ נפשי וכאבים מיותרים. בכל מקרה, אותו רופא טען שאין מה לעשות והוא לא היה מנתח אותי, לא משנה מה. כשהייתי אצל אורתופד רגיל הוא טען שיש לי 45 מעלות, המומחה טען שזה 41, והמליץ לי לשחות וכו' והוא לא היה מנתח אותי, אבל כן אמר לי שרופא אחר אולי כן ינתח אותי והוא ממוקם בתל אביב. האם כדאי לי לבצע חוות דעת שניה? תודה רבה על התשובה.

כדאי לך לראות פסיכולוג ולהפסיק לשכנע מנתחים לנתח אדם שאינו זקוק לניתוח ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

02/12/2015 | 01:47 | מאת: הראל

זה פוגע לי באיכות חיי, הכאבים הפיזיים פוגעים יותר מהנפשיים, לא אמור להיות איזשהו פיתרון?

02/12/2015 | 05:48 | מאת: הראל

אני רוצה לשאול אם יש נעליים אורטופדיות לשיפור היציבה או הקלה על קיפוזיס, למשל עקב נמוך יותר? סוליה מסוימת וכו'? כי יש נעליים שאיתם כואב אפילו יותר ויש שפחות. אשמח לתשובה.

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה