כאבי גב תחתון ובטן תחתונה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/11/2015 | 23:08 | מאת: עדי א.

שלום, שמי עדי ואני בת 30. בצבא הייתי לוחמת ובערך מאז אני סובלת מכאבים בגב התחתון. לאחרונה הכאבים הם בלתי נסבלים ברמה שאני קמה בלילה ומתקשה לפעמים להתהפך מהבטן אל הגב (אבל ההפך זה בסדר). אובחנתי כמי שיש לה עקמת קלה (כך הגדירה הרופאה) וכן קשת גב תחתון מוגברת. ף

21/11/2015 | 23:10 | מאת: עדי

השאלה שלי היא האם יש קשר לכאבי בטן תחתונה (בעיקר בצדדים) שבאים לעיתים קרובות? בדיקת גניקולוג לא הראתה שום ממצא... הכאבים בבטן הם ממש דקירות ומקשים עליי לתפקד...

צריך לבצע בירור עמודשדרה - בעיה בדיסק מתני יכולה להסביר כאב כמו שאת מתארת ואף לגרום קרינת כאב למפשעות ולשיפולי הבטן ולכן כדאי לבדקו גם בכיוון זה אם כל השאר תקין ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה