פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/11/2015 | 10:51 | מאת: אלי

Adi -תקין הדנס במנח מרכזי C2-c3 - ללא פתולוגיה דיסקלית,או היצרות פורמנלית C3-c4- בלט דיסק אחורי מרכזי מזערי ללא תחת על השק הטקאלי במהלך של שני השורשים C4-c5- בקע דיסק לי מרכזי קטן עם לחץ על קדמת השק התקאלי,מחיקה של השומן האידיאלית הקדמי, אין לחץ משמעותי במהלך שני השורשים C5-c6-בלט דיסק היקפי מינימלי, ללא לחץ על השק תקאלי במהלך שני השורשים C6-c7- הודגמה פריצת דיסק פרא מדינאית משמאל במהלך עם לחץ השורש הסמוך, ממלאת את הרצס הרטאלי, השומן האיפדורלי הקדמי ובאספקט הריאלי משמאל מחוק, קיים בלט דיסק קל במעבר הפורמנאלי השמאלי, עם לחץ על השורש הסמוך, עם לחץ במהלך על השורש הימני, זיזים אחוריים מינמלים בגופי החוליות הסמוכות, C7-t1- ללא פתולוגיה דיסקלית או היווצרות פורמלית מרווחים בין החוליות שמורים,יתר המבנים הגרמניים נראים שמורים,כולל גופי החוליות והמפרקים הפאצטלים ואונקוטוברלים, אין עדות להצרות ספינלית לאורך עמוד השדרה, רכמות רקות פריוטברליות בצוואר נראות שמורות. התרשמות- בקע דיסקלי מרכזי קטן c4-c5 בקע דיסקלי פראמריאדני ופורמנלי משמאל c6-c7 יש לציין שאחרי טיפולי כירופרקטיקה כ 6 הכאב החמיר, שאלתי מה יש לי ? האם יש לחץ על חוט השדרה? האם להפסיק להגיע לכירופרקטיקה כי המצב החמיר? יש מצב שהנזק נוצר מטיפולי כירופרקטיקה,בהתחלה ניגשתי אליו מכאבים השכמות בלבד? האם זה מחייב ניתוח או אפשר לטפל ללא ניתוח בכאב?, כרגע יש כאב באזור עמוד השדרה, השכמה והצוואר ומקרין ליד שמאל בעיקר בכתף והמרפק,מידי פעם עקצוצים בכף היד, האם שחיה יכול לעזור? אם כן איזה סוג שחיה? האם ניתוח מחייב? מה יכול לעזור לי? הכאב במהלך היום סביר אך בלילה לאחר שינה כאב בלתי נסבל שקמים משינה ויש הקלה משמעותית אחרי שעה אחרי השינה....אשמח לעזרה

לפי הרשום - אין לחץ על חוט השדרה אלא רק על השורש ואם אין חושלה אלא רק כאב - ההחטה אם לעבור ניתוח היא החלטאה שלך בלבד לפי חומרת הכאב ותגובתו לטיפולים שונים אם כירורפקטקיקה מחמירה הכאב הייתי מפסיק כעת ומנה פיסיותפריה עדינה ושוקל הוספת הזרקה תחת שיקוף לשורש העצב המגורה להקלת הכאב פעילות גופנית קלה נינוחה זה מה שיכול להקל כעת כולל שחיה לא תחרותית וולא מואומצת מדי - בכל סיגנון שנוח לך אם כל זה לא משפר -ממליץ לך להגיע ליעץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

22/11/2015 | 09:12 | מאת: אלי

היי, הזרקה של מה ?

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה