הרדמה מיילדותית

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/11/2015 | 17:16 | מאת: עינת

שלום, בת 41 לפני לידה ראשונה עם ספינה פיבידה L3-L5 ופריצת דיסק L5-S1. המרדים נתן אישור לביצוע הרדמה אפידורלית אך ציין שזה יותר קשה לבצע. האם יש הבדל בין הרדמה אפידורלית וספינלית (במקרה של ניתוח קיסרי) בשיעור הסיבוכים? האם קשה יותר לבצע אחת מההרדמות הללו לאור הספינה פיבידה? האם לא כדאי לגשת לניתוח קיסרי בהרדמה כללית ולמנוע את ההתעסקות בגב? תודה

22/11/2015 | 07:57 | מאת: ד"ר נחשון רנד

מבחינת עמוד השדרה אין זה משנה את צריכה את השאלות האלו להפנות למרדים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה