ניוון עמוד שדרה וצוואר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/11/2015 | 12:15 | מאת: עינת

שלום. אבי עבר סי.טי בעמוד השדרה ובצוואר עקב כך שכבר לא יכול היה ללכת עקב כאבים. בתוצאה ראו ניוון צווארי וכן בעמוד השדרה. האם יש מה לעשות בנדון. או משהו אפשרי להקלה. אשמח לתשובה. תודה

התשובה שיפוטרטת לא ממש מסבירה מה ראו - מציע להגיע ליעוץ מוומחה עמוד שדרה על מנת לברר אם יש דרך לעזור לו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה