פענוח CT שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/11/2015 | 09:45 | מאת: מיכל

בת 26, סובלת כבר 3 שנים מתחושת שריפה ביד וכאבים מהצוואר. בדיקות EMG תקינות. בתוצאות הסיטי כתבו: אין עדות לבלט דיסק משמעותי בפסגות הריאות, מודגמות בועות אמפיזמטיות והצללות פסיות (שככל הנראה קשור להפסקת העישון שלי). איזה עוד בדיקות אני יכולה לבצע בכדי לאתר את הבעיה?

על פי ממצאי הבדיקה הגופנית לשקול צורך בבצוע MRI ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה