Ct פריצת דיסק c5-c6

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/11/2015 | 11:27 | מאת: יניב

לאחר כאבים בצוואר,שכמות והקרנה ליד, נעשה לי ct , הממצאים פריצת דיסק ב c5-c6 , כרגע אני סובל מכאבים בכתף והצוואר שמקרין ליד,הכאבים החמירו אחרי כירופרקטיקה, שאלתי האם מהכירופרקטיקה יש מצב שגרם לנזק מעבר למה שיש? בנוסף יש דרך לטפל בםריצת דיסק והעברת הכאב ללא ניתוח? ושאלה אחרונה , מתי אני יודע שמוצא אחרון זה לנתח ? יום טוב

כירורפקטיקה עלולה להחמיר נזק אם כי אירוע כזה מאד מאד לא סביר וקורה כררק בנוכחות לחץ קשה מאד עם זאת מחקרים מראים שעקר ההטבה בטפול כיכורפקטי היא בכאב בצוואר ולא בכאב מקרין ליד אפש רלהיעזר בפייוזתפריה בהזרקה ועוד - נתוח נחוץ אם יש לחץ ו/או נזק לחוט השדרה ואם הכאב בלתי נשלט - בלתי נסבל לא מגיב היטב לטיפולים לא ניתוחיים לאורך זמן ולא משתפר לאורך זמן ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה