עמוד שידרה צווארישלום. בת 62,

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/11/2015 | 11:00 | מאת: אלונה

שלום. בת 62, במשך כחודש היו לי סחרחורות. נשלל ורטיגו כי לא נראה ניסטגמוס בזמן תנועת הראש. Mir צווארי; מודגם מנח תקין. מעבר קרניו-צרביקלי תקין. אין עדות לתמט או דיסלוקציה . סיגנל תקין ממח העצם החולייתי. חוט השידרה הצווארי בעל סיגנל תקין. מרווח c3-c4 בלט דיסק דיפוזי קל . היצרות קשה של הפורמינות דוצ. מרווח c4-c5 בלט דיסק דיפוזי.היצרות קלה של התעלה. היצרות קשה של הפורמינה משמאל, בינונית מימין. מרווח c5-c6 בלט דיסק דיפוזי מינימלי. היצרות קלה של הפורמינות. מרווח c6-c7 בלט דיסק דיפוזי מינימלי.היצרות מינימלית של הפורמייקה משמאל. לסיכום שינויים היווניים כמתואר. יש לי כאבי צוואר וראש מאחור. לאחרונה הכאבים נסבלים. מה משמעות ה Mir? ,ואיך אני יכולה להקל על עצמי ? (כרית מיוחדת, איזו? האם אפשר לעשות תנועות ראש חדות כרגיל בספורט? האם נידרש טיפול כלשהו?). האם הסחרחורת שנמשכו כחודש כתוצאה מהצוואר? תודה רבה.

כבר עניתי לך בפורום אחר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

15/11/2015 | 13:13 | מאת: גalona

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה