גב עליון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

14/11/2015 | 20:29 | מאת: יניב

היי, מעל חודש יש לי כאב בגב העליון, בעיקר בשכמה בצד שמאל וטיפה בצוואר ואיפה בעמודבשדרה עליון, הייתי אצל אורטופד ששלח אותי לצילום, הצילום המאבחן כתב שהכל תקין,האורטופד אמר לי שיש לי תזוזת חוליות ושלח אותי לכירופרקט, בכירופרקטיקה נאמר משהו אחר שיש לי בלט עליון , עשיתי 8 טיפולים ללא שינוי אלא רק החמיר , בכירופרקטיקה נאמר שאין צםי להקלה וצריך להמשיך, נשמע לי מוזר ועברתי לאוסטואפט שאמר שזה בכלל שריר תפוס שיש למתוח, 4 רופאים ו 4 תשובות שונות, למי להאמין? בנוסף חשוב לציין שהכאב מחמיר השכמה וצוואר בעיקר בזמן השינה ואני קם בלילה עקב כך , מה יכול להיות האמת הסיבה?

א. הם לא רופאים ב. הם מנחשים - אי אפשר לדעת אףך אחת מהאבחנות האלו על סמך צילום בלבד - וזה מצער שמיחסים לעצמם יכולת איבחון על סמך צילום ג. צריך Cא או MRI כדי להבין בדיוק ד. סביר לפי התסמינים שמדובר בבעיה בדיסק ולא אף אחד מהאבחנות שתוארו אבל לא אנחש - צריך CT/MRI אם תרצי את מוזמנת לתאם מועד בירור במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה