תוצאות סי טי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/11/2015 | 11:23 | מאת: ליאנה

שלום, אני סובלת כבר כמה חודשים מכאבים מאוד חזקים בגב התחתון ובאיזור האגן. לעיטים הכאב מקרין לרגל ימין(לפעמים עד אצבעות הרגל לפעמים רק בירך). בתוצאות הסי- טי כתוב: PARTIAL SACRALIZATION L5 הנמחת דיסקים L5/S1 - L4/5 בליטות דיסקים קלות L4/5 - L3/4 שינויים ניווניים פרקים אפופיסיים L5/S1 עד שיגיע התור שלי אשמח לעזרתך. אשמח אם תוכל להסביר לי מה כל זה אומר? איך מטפלים? מה עושים? אני ממש בלחץ. תודה רבה רבה מראש! ליאנה

אין סבה ללחץ אין ממצא מדאיג מדובר בתהליכי שחיקה ובלאי של הדיסקים והמפרקים - כואב אך לא מסוכן נתן להקל לרוב בטיפול שמרני כמו פיזיופריה כיכרפרטקיה ועוד ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה