כאבי גב בלתי נסבלים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

31/10/2015 | 10:46 | מאת: עינת

שלום ד"ר רנד! אני בת 31, בריאה בדרך כלל. לאחרונה שמתי לב שכאשר אני עומדת על הרגליים לזמן ממושך למשל במטבח, אני מתחילה לסבול מכאבי גב איומים בחצי העליון. הכאבים לא מאפשרים לי להמשיך לעמוד ואני חייבת מנוחה. לדעתי זה כבר כמה שנים ככה אך כנראה מחמיר ופתאום שמתי לב שזה לא תקין כי אני בחורה צעירה ובריאה ולא נראה שעמידה ממושכת היא סיבה מצדיקה? מה שכן, לפני מספר שנים הייתי אצל אורטופד אשר אמר לי שיש לי סוג של פלטפוס- אצלי השקעים בכף רגל יחסית שטוחים ולכן כפות הרגליים נוטים לקרוס כלפי פנים. הוא הכין עבורי מדרסים ואני מודה שאיני מקפידה ללכת איתם כל הזמן. בחורף יותר אך בקיץ זה לא מתאים לאף סנדל. עד כמה זו יכולה להיות הסיבה לכאבים? לאיזה איש מקצוע הכי כדאי לפנות על מנת לקבל אבחון מעמיק? תודה לך

בהחלט לא אמור להיות כךף ויתכםן שזה ביטוי לבעיה של דיסק מתני מציע להגיע למומחה ולבצע בירור הדמיתי מתאים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

10/11/2015 | 16:48 | מאת: עינת

תודה על תשובת, לאיזה מומחה בדיוק כדאי לגשת? לאורטופד?

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה