עקמת אצל ילדה בת 7

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/10/2015 | 20:42 | מאת: נטלי

שלום, בתי בת ה-7 התחילה לפתח עקמת (יש לנו הסטוריה משפחתית של עקמת קשה). בהמלצה של רופא אורטופד רשמנו אותה לחוג שחייה וחוג כדורסל. שאלתי היא האם ניתן להמשיך ללכת לחוג ריקודים (ז'אז ובלט קלאסי) או שאינו מומלץ במקרה שלנו?

אין שום בעיה בהשתתפותה בחוגים ופעילויות כאלו והן יעשו לה רק טוב אבל כדאי להיות ריאליים ולהבין שה"טיפול" שהיא מקבלת הוא נחמד נעים ועוזר בכל מיני מובנים אבל לא בטיפול בעקמת - הוא אינו משפיע כלל על העקמת וחשוב שתהיו במעקב של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

09/11/2015 | 11:38 | מאת: אבנר

יהיו רופאים שיציעו לכם פתרונות ניתוחיים. אני ממליץ לבדוק פתרונות של רפואה משלימה, ובמיוחד רפואה סינית. לפי הרפואה הסינית יש צורך בטיפול באנרגיה של הכבד.

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה