בלט דיסק היקפי מעט אקיצנטרי לשמאל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

31/10/2015 | 09:20 | מאת: אלינור

שלום, אני בת 35 סובלת מ5 חודשים מכאבי רגליים עשיתי את כל הבדיקות האפשריות וכולן יצאו תקינות, דופלר , אולטרסאונד לגב, emg ... עשיתי MRI והתשובה הייתה בלט דיסק הקיפי מעט אקיצנטרי לשמאל, האם זה מה שגורם לכאבים ברגליים אני לא יכולה כמעט לעשות שום דבר , ואם כן מה הטיפול הנכון על מנת לטפל בזה? תודה

יתכן מאד שכן שווה לעברוהע ל הצילוםמים ולבדוק אותך -אם כן אפשר לשקול טיפול בנולקופלסטיקה צתריבת דיסק - את מוזמנת לתאם מועד ליעוץ במרפאתי אם את רוצה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה