תוצאות c.t

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/10/2015 | 22:52 | מאת: אוסנת

אני בת 42 וסובלת כבר כמה שבועות מתחושה של נמלים והירדמות ביד שמאל בעיקר , לפעמים גם ביד ימין , כאב בחזה , וכאב בעצם הזנב נשלחתי ל c.t ואלה הם התוצאות: c.6-c.7 - בקע דיסק פרא מדיאני שמאלי עם מגע בשק התקאלי לסיכום : יישור לורדוזיס d11-d12 - היצרות המרווח הבין חוליתי עם תופעת ואקום בדיסק L4-L5 - בלט דיסק דיפוזי נושק לשק התקאלי אשמח לקבל את חוות דעתך , ומה עליי לעשות בנוגע לכאבים שממנם אני סובלת .

המידע שהעברת חלקי ביותר כפי שכתוב יש לך בקע דיסק צווארי שבודאי גורם לרדימות והכאב ביד אותו את מרגישה איני יודע היכן בדיוק הכאב המתני שלך אם בעמת בעצם הזנב או בסקרוםאבל יתכן שהוא קשור לבלט הזה - צריך לבדו ולראות את הצילומים כדי לדעת אם זה מקור אפשרי לכאב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה