קשר בין בעיות גב וכאבי נשימה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/10/2015 | 22:50 | מאת: מבקשת עזרה

שלום, אני אישה בת 60 סובלת זמן מה מבעיות גב, לוקחת כדורי ארקוקסיה לשיכוך כאבים. לאחרונה הופיעו לי גם בעיות נשימה במקביל לכאבי הגב, עמידה של מספר דקות על הרגליים גורמת לי לקוצר נשימה. מה יכול להיות הקשר בין כאבי גב לבעיות נשימה? אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי.

אין קשר ברור צריך לברר אם יש לך בעייה בריאות בלי קשר צריך לברר אם אין קשר בין התרופות שאת מקבלת לקוצר הנשימה כעקרון בעיות גב לא אמורות לגרום לקוצר נשימה אלא לעתים אם יש פגיעה בדיסקים בעמוד השדרה הגבי (לא המתני) ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

15/12/2015 | 06:24 | מאת: אמיצי

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה