כאבי גב לאורך עמוד שדרה מתאונה בתחרות אופניים.

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/10/2015 | 22:39 | מאת: איתי

לפני חודש נפלתי בתחרות אופני שטח ומאז יש לי כאבי גב שלא מתגברים או נחלשים. הרופא משפחה טען שאין צורך ללכת לאורטופד ורשם לי ארקוקסיה. אם אחרי נטילת הכדורים המצב לא משתפר, מהן הסיבות לכאב?

איני יודע אבל אם עבר חודש ואין באמת הטבה - נראה לי סבה מספקת לבצע בירור הדמיתי לראות מה קרה - יתכן אפילו שבר בזיזי חוליות - בעיה שאינה מסוכנת ומתרפאת לבד ללא טיפול אבל יכולה לגרום לכאב זמן רב ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה