תוצאות CT גבי מותני וצווארי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/10/2015 | 11:25 | מאת: אליאס

היי להלן תוצאות הבדיקה לסי טי צווארי : ממצאים גובה של גופי החוליות שמור מרווחים בינחולייתיים שמורים אין עדות לסטנוזיס ספינלית נקבים נאורלים ואלמנטים אחוריים הודגמו שמורים בליטה אחורית קלה של הסחוס הדיסקלי ללא לחץ משמעותי על השק הטקלי בגובה C5-C6 C6-C7 תוצאות סי טי גבי ומותני ממצאים גובה של גופי החוליות שמור מרווחים בינחולייתים שמורים אין עדות לסטנוזיס ספינלית נקבים נאורלים ללא הצרוריות אלמנטים אחוריים הודגמו שמורים שינויים ניוונים קלים במפרקים סקרואיליאקלים בקע דיסקלי מרכזי עם סימני לחץ בינוני על השק הטקלי בגובה L4-L5 L5-S1 אודה לך על דעתך בתוצאה ושוב האם זה יכולה להיות הסיבה שאני סובל מכאבי חזה כבר תקופה ארוכה וכאבי כתף תודה מראש

כבר עיתי לך בפורום אחר\ ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה