כאבי גב לאחר ניתוח ארתרוסקופיה ובוסטרום של הקרסול

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/10/2015 | 09:52 | מאת: ליאב

שלום, לפני כשלושה חודשים עברתי ניתוח ארתרוסקופיה ובוסטרום בקרסול ימין. חודש לאחר הניתוח התחלתי ללכת עם מגף אורטופדי שהיה עושה לי כאבי גב. שלושה חודשים אחרי הניתוח ועדיין יש לי כאבי גב מידי פעם. מה יכולה להיות הסיבה?

צליעה? בלי קשר? איני יודע צאריך להבדק ולבצע דימות ע מוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה