פיענוח mri

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/10/2015 | 14:09 | מאת: מיכאל

שלום רב בסיכום : בתהליך דמפורמטיבי במרווח l5-s1 עם תמטאו שינוי בצורה של החוליה s1קדמיתותהליכים דפורמטיביים של הדיסקה בינחולייתי. הבן שלי הינו חייל שנפגע וסובלים מכאבים עזים בגבו עד כדי הגבלה בהתנהלותו אודה לך באם תסביר לנו את הסיכום וכן מה פרוש תמט ומה פרוש דמפורמטיבי בתודה מראש

ראה תשובתי למטה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה