כאבי גב תחתון \ ישבן בעקבות ישיבה ממושכת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/10/2015 | 20:13 | מאת: דניאל

שלום, כחלק מהעבודה והלימודים ושגרת היום יום שלי יוצא שאני יושב מול מחשב לפחות 12 שעות ביום. אני מקפיד על ישיבה נכונה עם גב זקוף אך משופע מעט, כפות רגליים במלואן על הרצפה, מרפקים בגובה השולחן, וכו'. משתדל גם לקום כמה שיותר במהלך היום לסיבוב קצר. עם זאת - אני סובל מכאבי גב קלים (אך מציקים, בעיקר מורגש כאשר אני קם מהכיסא) בגב התחתון ולפעמים בישבן. מה אפשר לעשות על מנת להעלים את כאבי הגב האלו? אני משתדל לעשות הליכות של 3-5 ק"מ כ 3-4 פעמים בשבוע, אבל לא תמיד יוצא בעקבות עומס הסדר יום...

לקצר משך הישיבה לצאת הלפסקות התעמלות באמצע ולבצע אימוני פילאטיס בנוסף להליכות - לחיזוק השרירים המייצבים וישפור הגמיושת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה