פריצת דיסק c6-c7

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/10/2015 | 16:11 | מאת: אהרן

אובחנתי עם בעיה של פריצת דיסק בחוליות c6-c7 שליו אותי לפיזוטרפיה , שמעתי על חגורות ברזל שמרחיקות את החוליות או משהו דומה , האם זה יעיל ואם כן היכן ניתן לבצע זאת ?

ממש לא מומלץ אלא כטיפול לכאב אוקטי חד ביותר וגם אז - לא כל כך יעיל ובטוח לך לטיפול פיזיותרפיה המסורתיים - יותר בטוח ויותר יעיל ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה