כפיפות בטן

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/10/2015 | 10:23 | מאת: מישהו

שלום ד"ר, אני בן 30, בעל משקל גוף תקין. אף פעם לא עשיתי ספורט ואפילו בבית הספר הייתי מתחמק משיעורי ספורט. אורטופדים המליצו לי מספר פעמים על חיזוק מתמיד של שרירי גב ובטן. היום כשאני מנסה לעשות כפיפות בטן, אני לא מצליח להתרומם מהרצפה בכלל אפילו פעם אחת ולא משנה אם מחזיקים לי את הרגליים או שאני משלב אותן באויר. האם מדובר בפתולוגיה? האם מצריך בירור / טיפול? זה נראה לי מאוד מוזר. תודה

נראה לי שאתה צריך להתקדם מאד הדרגתי ומתון ובהדרכת מדריך כושר טוב עכדי לחזר בהדרגה את השרירים ולהגיע לכוח וכושר הרצויים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה