כאבים בכתף ושיכמה נימול הקרנה ליד

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/10/2015 | 14:34 | מאת: ניר

שלום, אני מאובחן בכמה דברים פיברומיאלגיה כרונית cts דו"צ . c4-5 בקע דיסק קטן ללא לחצץ משמעותי על החוט. c5-6 בלט דיסק דיפוזי קל,חד על קדמת השק עם הצרויות פורמנליות קלות דו"צ ללא לחצץ משמעותי על השורשים היוצאמומחה כתף שלא היה יכול לעזור ים. בקע l3-4 l4-5 l5 s1. הכאבים בכתף ושיכמה והגבלה בתנועה מאד מפריע לי שורף נימול קישון הגבלה בתנועה ההבעיהקיימת מספר שנים לאחר ת.ד צליפת שוט ופגיעה בגב.אשמח לתגובתך לעזרתך הכאב מבעיה בגב או השלכה של הפירומלאגיה .תודה מראש

בודאי שלא ניתן לענות על שאלה זו בלי לבדוק אותךף ובלי כל הנתונים ועיון בצילומים אבל סביר לפי תיאורך שיש מרכיב של פיברמיאלגיה או בעיות אחרות שאינן קשורות לעמוד השדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה