כאבי גב איומים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/10/2015 | 08:02 | מאת: חיים

לאחרונה מזה כחודשיים סובל מכאבי גב איומים. ממצא CT L3-L4 מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השר הדורלי L4-L5 מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השר הדורלי L5-S1 מודגם בלט דיסק שמאלי לוחץ על השורש שלסיכום נכתב שמשמעותי מה זה אומר ואיך ממשיכים עם הכאבים הנ"ל תודה מראש על תשובתך חיים

זה אומר שיש תהליכי שחיקה וניוון של הדיסקים המתניים לא בטוח אם זה הגורם לכאב וחשוב להעריך כל הנתונים - כולל ממצאי הבדיקה הוגפנית וןעיו ןבבדיוקת הדימות על מנת לעשות קורלציה קלינית ולנסות לזהות גורם הכאב ואם אכן הבלטים הם מקור הכאב - להתאים טיפול לבעיה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה