כאבי גב אמצעי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/10/2015 | 08:06 | מאת: גבריאל

שלום ד"ר, לפני כ 5 ימים בבוקר הרמתי את ילדי בדרך לגן, ולפתע הרגשתי מי סוג של דקירה בגב האמצעי שפשוט גרמה לי לזעזוע. מאז כאבי גב לא פוסקים זה מתבטא ב כאשר אני קם מהמיטה כואב לי. מנסה להסות את המקום כואב לי מזיז את הראש כלפי מטה מרגיש כאבים בהדרגה. הרגשה כאלו כל הצלעות והבטן העליונה מושפעים מאותו זעזוע. הכאב כבר חמישה ימים וזה לא מראה סימני החלמה. האם הכאב המתואר יכול להעיד על פריצה או בלט? האם הכאב המתואר יכול להיות משהו שמתבטא בסרטן בחוליות או משהו? איך אני יכול לקבל ייעוץ רפואי מהיר. תודה על העזרה

23/10/2015 | 11:59 | מאת: גבריאל

היי היום עדין כאבים הייתי אצל רופא משפחה והוא שלח אותי לצילום רטגן. זו התוצאה : http://prntscr.com/8ud6uu

איני יכול לראות הצילום ברשת עקב חסימתה מסביות בטיחות במקום בו אני נמצא עם זאת הסיפור לא מתאים כלל לבעיה מדאיגה כמו גידול יותר סביר שמדובר בבעיה דיסקאלית או שרירית אם לא השתפר - מציע להגיע ליועץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה