בלט דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/10/2015 | 15:02 | מאת: דרור גרד

בן 44 גובה 196 ס"מ שחקן כדורסל לשעבר כיום רוכב על אופני שטח 3-4 פעמים בשבוע. אובחנו בCT לפני כשנתיים בלט דיסק בחוליות L2-L3 L3-L4 L4-L5. מאז היו שני התקפים חזקים האחרון לפני מספר ימים עם אי יכולת תפקוד, בקושי אפשרות לעמוד,לקום מהמיטה ובטח לא לנהוג או לצאת מהבית.יש שליטה על סוגרים ואין הקרנות לרגליים, הכאב לעיתים כל כך חד שזה מרגיש שמשהו נוגע בעצב בגב. א.האם מאז הCT יש החמרה והאם כדאי לעשות אחד נוסף? ב.האם אני במצב של ניתוח או הזרקת חומר או כל פתרון כירוגי אחר? עברתי את כל סוגי המטפלים ב4 שנים האחרונות, דיקור,כירופרקטיקה,מסג',שיאצו, טיפולים במים והכל עוזר לתקופה קצרה עד שמגיע התקף כאבים שממנו רק אני יכול במנוחה והרבה כדורים וזריקות וולטרן ופלקסין להתאושש. ממש מיואש מהמצב, מה נכון עבורי?

השיקוטל צריך להיות קליני כלומר אם אתה כיום רוב הזמן סובל לא מסתדר בטפולים שונים ל אמצליח לתפקד בואפ]ן חופשי כבעבר - כדאי להגיע לבירור ודימותע דכני ולשקול אם יש צורך בטפול מעבר למה שקבלת עד היום אם תרצה אתה מוזמן לפנות ליעוץ במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה