בעיות בגב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/10/2015 | 09:54 | מאת: כהן ז

שלום רב,,אני סובל מהיצרות בעמוד שידרה מותנית ב-L4 L5 ,עשיתי שאיבת דיסק אצל גיבשטיין אולי להקל,אבל עדיין אני סובל מנימול וכאבים ברגל שמאל,שמעתי שיש ניתוח בשיטת "טופס פרמיה ספיין"שהיא ללא שום תקלות,ובעצם לא אצטרך ניתוח עתידי חוזר?,אגב הייתי אצל פרופסור מירובסקי,שהוא לא ממהר לנתח, [ובצדק] והוא מנתח בשיטה הישנה שכעבור שנים בודדות הכאבים חוזרים,ובגדול [הבנתי שאז יש נזק בשאר החוליות] ולא ניתן לנתח שוב.אשמח לכל תשובה בדחיפות.תודה

מכל מה שכתבת לא הבנתי מה בעצם אתה שואל יש ניתוח מצוין להיצרות - והתסמינים חזורים רק בחלק קטן מאד מהמטופלים וודאי שלא ברובם TOPS הוא ניתוח מצוין אבל לא מתאים לכל מצב וחשוב לבדוק את מצבך ספציפית לראות אם מתאים בכל מקרה - מדובר בניתוח לאיכות חיים. אם אתה מעדיף לסבול ולפחד במקום לפתור את הבעיה -תמשיך לקבל עצות וחוות דעת נוספות ואל תעשה ניתוח אם אתה רוצה לשפר את איכות חייך ולפתור את הבעיה - כדאי לפעול ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה