כאבים בגב העליון-בלט דיסקלי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/10/2015 | 20:16 | מאת: אמא

שלום, בתי בת 17 סובלת מכאבים קשים בגב העליון, בעורף, בצד ימין, מתקשה לשבת ולתפקד. בבדיקת MRI נכתב- בלט דיסקלי פורמינלי ימני עם לחץ על C4. מהו הטיפול הנכון לבעיה? (משכחי כאבים למיניהם לא עוזרים). האם כירופרקט מתאים? תודה רבה

יכול להתאים אבל גם פיזיותרפיה ואם אין הטבה - כדאי להועץ במומחה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה