חוסר יציבות ושיווי משקל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/10/2015 | 23:02 | מאת: אור

שלום, לפני כ-3 חודשים התחלתי להרגיש סחרחורות לא סיבוביות, כלומר סחרחורות דיזינס, מין תחושות סחרור כאלו שהרגשתי בעיקר בעת שינוי תנוחות ותזוזת הראש לצדדים ולמעלה למטה. מעין תחושת ערפול פנימית כזו. במקביל החלו אצלי גם צפצופים באוזניים. התחלתי מללכת לרופא אא"ג ששלל בעיה מהכיוון שלו, הלכתי לנוירולוגית שביצעה לי בדיקה נוירולוגית שיצאה תקינה אך שלחה אותי לבדיקת MRI ראש שלה אני ממתין עכשיו. לפני כשבוע החלו הסימפטומים להחמיר, אני מתחיל להרגיש חוסר יציבות וחוסר שיווי משקל שמאוד מפריעים לי לתפקד מין תחושה שאני צף כזה אפילו מבלי לעשות תנועות אלא סתם לשכב במיטה.. הסיבה שאני פונה אלייך היא מכיוון שאני חושב שבאותו זמן (לפני 3 חודשים או אפילו לפני) התחלתי להרגיש גם שהצוואר שלי נוקשה, השכמות כואבות ברגע שנותנים נגיעה קלה אפילו, וכשאני מסובב את הראש לצד ימין או שמאל עד קצה היכולת שלי אני מרגיש שהראש שלי רועד כזה.. אני מאוד מתקשה לתפקד ככה, בקושי יוצא מהבית בעיקר חסר שקט בגלל הבעיות שלי.. האם לדעתך יש סיכוי שהסחרחורות והחוסר יציבות שלי יכולים לנבוע מבעיה צווארית ולאו דווקא בעיה נוירולוגית או אא"ג? ואם כן, באיזה בדיקות או דרכים את ממליצה לי להתחיל לבדוק את הכיוון הזה? תודה רבה וחג שמח!

זו תמיד אפשרות ואם אין ממצא אחר כדאי לברר גם בכיוון זה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה