כאב בזוקף השמאלי וצוואר צד שמאל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/10/2015 | 14:07 | מאת: גל

יש לי עקמת 27 מעלות צד שמאל של הצוואר כואב כבר הרבה זמן קרוב לשנה וכואב לאחר שהתחלתי להתאמן בחדר כושר יכול להיות שהעקמת החמירה בגלל לחיצת כתפיים במושב עם משענת 90 מעלות זה היה עם 30-35 קילו אני עוד חודש בן 18 עשיתי לחיצת כתפיים כשהייתי בן 17 וחודש וחצי נראה לי כשהתחיל לי כאב גב בצד שמאל הפסקתי את הלחיצת כתפיים חודש לאחר הכאב נראה לי זה כואב לפעמים כשאני מתכופף טיפה ונגיד כשאני מתגלח אני עומד הרבה זמן ומתחיל לכאוב אתה חושב כדי לעשות הפסקה של שבועעיים מהחדר כושר ולעשות שחייה בזמן הזה לפני שהייתי בחדר כושר הייתי שוחה כל יום חצי שעה ולא היה כואב לי הגב אבל הצוואר כן היה כואב קצת בצד שמאל זה מרגיש כמו שריר תפוס קשה יותר להסתובב שמאלה מאשר ימינה ויש לי גם נימול ביד שמאל קצת חולשה

03/10/2015 | 01:22 | מאת: טל

מצטרף לשאלה, אצלי זה בדיוק אותו דבר רק בצד ימין(יש לי עקמת קלה וכתף ימין יותר נמוכה משמאל)

אני חושב שאם הממצאים אכן אמיתיים כדאי לך להגיע ליועץ מומחה עמוד שדרה לברר מה קורה בעמוד השדרה הצווארי שלך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה