כאב חד. מקפיץ. ממתין לתשובה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/09/2015 | 17:28 | מאת: דניאל

ם ד"ר רנד. לאחרונה אני חווה כאב חד בגב התחתון שגורם לי לחוסר יכולת לעמוד, מעיין קריסה ברגליים עקב הכאב בגב התחתון. זה קורה בתדירות נמוכה (אחת לכמה ימים עד שבוע ) והכאב חולף תוך דקה שתיים. אבל ברגע שזה קורה זה נורא. מלבד זאת יש לי כאבי גב תחתון חלשים שמורגשים מדי פעם בעיקר בבוקר עם ההשכמה. אודה על חוות דעתך

דעתי שצריך בדיקה גופנית ובדיקות דימות על מנת להעריך את טיב ומקור הבעיה לפני כל הצעה לטיפול ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה